I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Memory
Monday, February 17, 2014 | 8:38:00 AM | 0 BlackWhite




RAYA 2013
Friday, August 16, 2013 | 12:07:00 AM | 0 BlackWhite
hai, Alhamdulillah~ jumpa lagi kite yerWan Wan Emoticons 46 masih belum terlewat lagi nihh! just nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN buat yang mengenali dari saya, saya mintak maaf kalau ada terkasar bahasa, tersilap cakap ke kan, jenis cakap lepas mane ada yang perasan apa yang dia cakap tu kanWan Wan Emoticons 14 btw jemput la datang ruma. tp rase nyer macam da terlewat kot. huhu sebab ahad da kene balik daa. sambung rutin harian la apa lagi. pergi dan balik kelas huhhh! sooo baddddd!!Wan Wan Emoticons 28 2 minggu rase macam singkat sangat, tak rasa macam cuti langsung pun. dala tak dapat jumpa sayang aku, ingat nak tengok wayang dengan dia. hurmmmWan Wan Emoticons 29 okey! back to the story korang da besar-II dapat duit raya lagi tak??Wan Wan Emoticons 10aku still dapat sebab belajar lagi. huhu tapi tu lah duit macam air kejap jer dah abehh. hehehe kay lahh sampai sini jer boleh berkongsi. nak masok tido duluWan Wan Emoticons 47 
(sebelum tuh nak share gambar raya sikit kat kampung. hehehe)

kalo tak nampak tu harap right click la kay! =)

last puasa wth baby aisyah umairah

malam raya wth raimi haikal

malam raya bakar satay wth family yg tukang bakar bro riduan dan abg ipar ku. penat orang yang membakar nyer tapi orang yang kacau-II kenyang. heheheWan Wan Emoticons 46

di pagi raya wth fmly huhu. rindu sangat time nie.

 yang si kecik comel nie aisyah dia baru bangun tido, x sempat nak bergambar sama-II tu yang gambar dia tak ada kat atas. huhu

haaa! yang nie malam raya g makan-II, shopping, tengok movie wth abg, akk, and adik.

yang nie 2nd raya. time nie nak g beraya.
sekian, bubye~







sayang Shukry selamanya
Tuesday, May 14, 2013 | 10:33:00 PM | 0 BlackWhite
For my Sayang, sayang sy mintak maaf pasal malam nieWan Wan Emoticons 14kalau la saya tawu kite macam nie saya tak call awak tadi, saya tak tpp tauWan Wan Emoticons 28hurmm saya nak cakap dengan awak, seriously saya rindu awak giler giler tau. tapi kenapa laa dengan sikap saya nieWan Wan Emoticons 47 suka buat awak macam nie. saya sayang awak tau. semalam kan saya balik class saya nampak pelangi lawaa, besar, terang pulak tuh. CANTIK SANGAT SANGAT!!Wan Wan Emoticons 13membuatkan saya bertambah rindu dekat awak sayangWan Wan Emoticons 29
awak nampak bintang di malam hari, tapi saya nampak pelangi di siang hari. kita sama sama rinduWan Wan Emoticons 19tapi perangai saya je buat kita jadi macam nie. seriously saya nak sangat bercakap dengan awak tapi tu lah, nak call pun rasa takutWan Wan Emoticons 12hurmmm miss you sayang, jaga diri tau, makan jangan tak makan pulak kay! love you, nite. bubyeWan Wan Emoticons 38


miss him (MOHD SHUKRY JAAFAR) (';
Monday, May 13, 2013 | 11:13:00 PM | 0 BlackWhite
 
for my hubby, hi sayangWan Wan Emoticons 13 tengah buat apa la dia sekarang kan? hurmmm bosan laa tak contact, tertekan rase. harap sihat saje, sayang awk kat sini terlebih sihat tau, makan semua cukupWan Wan Emoticons 4 pagi makan, tengah hari makan, petang  turun volleyball (main tak seberapa pun)Wan Wan Emoticons 1 tak lalu nak makan, kepenatan masuk dm kejap minum air then terus masuk bilik mandi g surau, malam tu turun makanWan Wan Emoticons 34heee makan laksa then terus g dku. hurmm otw g surau tu kan kat tangge ksdk sy ada dengar orang panggil panggil, kang nak di tengok macam gedik pulak, sy pun buat dang jeWan Wan Emoticons 35tp suara tu seriously sy kenal. dia panggal saya 'MIA' sape lagi yang panggil kalau bukan M SHUKRY BIN JAAFAR??Wan Wan Emoticons 46hahaha sy xde jalan dengan mya telekom pon, nie mesti panggil aku (dalam hati berkata, perasan la pulak hehe)Wan Wan Emoticons 48kat dku td awak ada text saya awak cakap bintang banyak tapi saya tak boleh g tengok laa. mintak maaf tak nampak almaklum dalam dku kanWan Wan Emoticons 29hurmm saya tertanya tanya kenapa tadi sayang balik class lambat giler ar?? classmate sayang da balik dulu tau. then malam tu lepas kuar dm nak otw ke dku classmate awak suwoh saya contact awak g bengel sekarangWan Wan Emoticons 8(????) buat ape la g bengkel malam malam bute. ermm what ever la, makan awk jage yee sayang. jangan tak makan pulakWan Wan Emoticons 21LUV YOU SO MUCH, NITE GEMUKWan Wan Emoticons 23BUBYEWan Wan Emoticons 30

sharing kan is caring, LOL
Sunday, May 12, 2013 | 1:05:00 PM | 0 BlackWhite

hye semua, selamat tngah hari. da makan ke belum?? kenyang makan with orang tersayang (M Shukry Jaafar) heee turun sama sama
Wan Wan Emoticons 30 nak share sikit nie cite, ada la sorang nie makhluk Allah(Alyna anak kepada En.Aziz dan Pn.Aini)Wan Wan Emoticons 33pagi pagi bute da kasi gegar aku punye bilik, gantok gilerWan Wan Emoticons 41nak ajak teman g dm break1st. di sebabkan aku sayang kan dia nie laa so dengan hati yang terbuka aku pon teman dengan mate yang agak gantok nie, hahahaWan Wan Emoticons 8hurmmm aku takde kdit so tak boleh la nak ajak abang sayang aku nie turun same, dia tengah nyeyak tido agaknye, almaklum laa tengok jam pun baru pukul 7.40pagi sape laa yang nak bangunkanWan Wan Emoticons 39ermmm aku tunggu punya tunggu, tunggu dan tunggu lagi sampai la jam dekat pukul 11.33pagi baru sayang aku nie call aku and wish good mornig, lame jugak sayang aku nie tido laaWan Wan Emoticons 35aku ingatkan dia bangun awal hari nie, aku takut dia lapar, aku pun ambx kan la break1st untuk dia. tapi dia bangun lambat laa pulak. hurmmm letihh agak nyer malam semalam tido lewat di sebabkan akuWan Wan Emoticons 31haaaa sekarang nie aku tengah teman dia on call tido memanjang, abang abang. 
nie aku nak cite pasai esok hari pulak, semua classmate aku tengah dedo bebWan Wan Emoticons 12coz jumaat lepas smua budak tak g class kol 3, aku dengar cite senior cakap lect mengamukWan Wan Emoticons 43mb kene panggal esok, so wait and see jela apa yang lect or KB nak buat apa kat kite orang esokWan Wan Emoticons 28so apa yang penting kite redhaa same same jela, yee semua. hahaha kayy sampai sini saje mendengar aku celotehh, di lain hari dan waktu aku update lagi okey, bubyeWan Wan Emoticons 3 hehehehe~


Older Post