I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
jiwa bikin panas!
Thursday, February 24, 2011 | 6:52:00 PM | 0 BlackWhite
  

aku sakeT hati betul la dengan the geng (***) ni. tau nyer buat aku panas jer. saket betul hati. dala HP aku rosak than nak cll bf aku susah , tak tau nak cari mana hp . nak cll gune HP ili ? huh (!) kalau aku tau la , baek tak payah cll dari cll . menyakitkan hati aku jer . ade la 3sekawan yang sangat rapat boleh menggangu plak saat saat genting yang aku nak break dengan FB aku (!) aku tengah cll BF aku kat toilet blok E. aku nak break gn bf aku tak kan kaurang nak kacau and masok campor hal peribadi aku (!) I was so angry and disappointed with your attitude. macam macam la kaurang mencaru cakap bende bende yang kurang sopan and tak elok kat bf aku (!) sedah la diri tuh sikit kaurang tuh perempuan , bukan nyer laky yang sesuka hati buat perangai apa yang kaurang buat kat aku . apa kaurang buat and rasa kalau kaurang ada kat tempat aku ? sakit hati ? marah ? 0R pape skali p0wn ? kaurang ingat bf aku tu ape ? sampah ? abang , adik ,  0R family kaurang ? hormat la sikit . aku sebagai kawan just nak teg0h and ingatkan je . sorry coz bahasa aku agak kasar kat sek tadi yer and aku tak layan kaurang . Please dispose of bad attitude and changed , you should know that these pple dont like the behavior of all of you (!) 


Older Post | Newer Post