I'm Waiting You

owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!

what you want? here!

Story About Links Goodies

chat with owner

Follow Mira


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Tuesday, November 15, 2011 | 3:00:00 PM | 0 BlackWhite
UMUR PANJANG HAHAHAHA birthday aku tahun nie macam tak best la , c0z  SPM kn , lepak giler . . but aku happy giler dapat hadiah dari bf, ili, ummi, am0n, ina and bla bla bla . . basah kuyup td aku balik sek . . konon nak discuss beli tepung untuk aku , tapi kant0i ader aku kat situ , tew0s tak jadi beli HAHAHA lawak lawak . . especially thanks to Allah for protecting me <3 BTW, LOVE YOU FRIENDS ! takpe la redha lagi pun tahun akhirkan and lepas nie tak dapat jumpe k0rang lagi )';

Older Post | Newer Post