I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
MY BIRTHDAY !
Tuesday, November 15, 2011 | 3:00:00 PM | 0 BlackWhite
UMUR PANJANG HAHAHAHA birthday aku tahun nie macam tak best la , c0z  SPM kn , lepak giler . . but aku happy giler dapat hadiah dari bf, ili, ummi, am0n, ina and bla bla bla . . basah kuyup td aku balik sek . . konon nak discuss beli tepung untuk aku , tapi kant0i ader aku kat situ , tew0s tak jadi beli HAHAHA lawak lawak . . especially thanks to Allah for protecting me <3 BTW, LOVE YOU FRIENDS ! takpe la redha lagi pun tahun akhirkan and lepas nie tak dapat jumpe k0rang lagi )';



Older Post | Newer Post