I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
aku mintak maaf sangat kat kau
Thursday, December 01, 2011 | 9:46:00 AM | 0 BlackWhite

OHHH tidak!! aku da hancurkan harapan dan ketulusan cinta yang tulus seorang lelaki... aku mintak maaf sangat, aku tak tahu semua nih boleh jadi... aku takde niat langsung nak buat kau derita macam nih... aku rase berdosa sangat kat kau.... tolong maafkan aku )'; aku janji dengan kau aku akan perbaiki hubungan korang.. ni semua salah aku kalau aku tak rempas  hp ******* than aku tak send text cm tuh kat kau mesti aku tak hancur kan harapan kau.. aku tahu kau lelaki yang baek.. lelaki yang baik untuk perempuan yang baek.... kau dengan dia sesuai sangat... 
PEGANG JANJI AKU (';



Older Post | Newer Post