I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
love my sisters!
Monday, March 05, 2012 | 10:53:00 AM | 0 BlackWhite
kenal siapa seblah aku tu? tu mmb aku bila and umi.. nak tawu kenape kite orang gelarkan name along, angah and ude? sebab kite orang nie tak boleh berpisah, selalu nak bersama and ade lah cite2 tertentu yang korang tak boleh tawu.. HAHAHA hanya kite bertiga jer yang tawu.. sekarang dia orang tengah bmasam muke dengan aku.. apa patut aku buat? macam macam cara aku try tapi ape pon tak leh.. ye mb salah aku ('; aku buat dia orang kecik hati.. sorry about everything ('; moge kite macam dulu ye, amin =D tak de angah lagi dalam hidup korang, tinggal ude dengan along je.. jage diri baek2 yer.. 

along : ingat lagi? ni time kite training kan =D sayang akk dengan adik aku nie.. take care yer, da xleh jumpa lagi da.. SEMOGA DAPAT ANGAH BARU ('; salam..







Older Post | Newer Post