I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Di dunia ILP
Wednesday, July 18, 2012 | 3:43:00 PM | 0 BlackWhite
Onion Head Emoticons 16lame rase nyer tak update blog semenjak di gelar menjadi seorang pelajar kan, tak tahu nak online kat mana. btw, thanks kepada Encik Mohd Khairulnizam coz bagi online. hahaha now im back being a student!Onion Head Emoticons 114mula mula masuk tu rase macam takut, call mak nages kana ragging. haha first time kan kene teruk, before that tak pernah rase seteruk nie. tp rase nyer senior lagi teruk an. kat sini best ramai members, nak type jugak ke name nyer? (auni, jun, nisak, lyna, tul, aswad, kancil, bob, ekin ramai la lagi senior2 and junior) classmate pon okey layan kepale tapi yang kesian nyer lelaki cuma dua orang jer kikiki (abess la kena buli dengan aku) hehe lepas nie kene la study da jarang nak online2, update2Onion Head Emoticons 22hah!! pejam celik, pejam celik kejap jer rupe nyer da nak puasa. aku nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia nie. puasa k, jangan tak puasa!
hahaha yang depan tu sape? (Has, Mira, Jun, Nisak)
IT and telekom 
ada masa kita cita lagi!Onion Head Emoticons 33 
 


Older Post | Newer Post