I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
miss him (MOHD SHUKRY JAAFAR) (';
Monday, May 13, 2013 | 11:13:00 PM | 0 BlackWhite
 
for my hubby, hi sayangWan Wan Emoticons 13 tengah buat apa la dia sekarang kan? hurmmm bosan laa tak contact, tertekan rase. harap sihat saje, sayang awk kat sini terlebih sihat tau, makan semua cukupWan Wan Emoticons 4 pagi makan, tengah hari makan, petang  turun volleyball (main tak seberapa pun)Wan Wan Emoticons 1 tak lalu nak makan, kepenatan masuk dm kejap minum air then terus masuk bilik mandi g surau, malam tu turun makanWan Wan Emoticons 34heee makan laksa then terus g dku. hurmm otw g surau tu kan kat tangge ksdk sy ada dengar orang panggil panggil, kang nak di tengok macam gedik pulak, sy pun buat dang jeWan Wan Emoticons 35tp suara tu seriously sy kenal. dia panggal saya 'MIA' sape lagi yang panggil kalau bukan M SHUKRY BIN JAAFAR??Wan Wan Emoticons 46hahaha sy xde jalan dengan mya telekom pon, nie mesti panggil aku (dalam hati berkata, perasan la pulak hehe)Wan Wan Emoticons 48kat dku td awak ada text saya awak cakap bintang banyak tapi saya tak boleh g tengok laa. mintak maaf tak nampak almaklum dalam dku kanWan Wan Emoticons 29hurmm saya tertanya tanya kenapa tadi sayang balik class lambat giler ar?? classmate sayang da balik dulu tau. then malam tu lepas kuar dm nak otw ke dku classmate awak suwoh saya contact awak g bengel sekarangWan Wan Emoticons 8(????) buat ape la g bengkel malam malam bute. ermm what ever la, makan awk jage yee sayang. jangan tak makan pulakWan Wan Emoticons 21LUV YOU SO MUCH, NITE GEMUKWan Wan Emoticons 23BUBYEWan Wan Emoticons 30


Older Post | Newer Post