I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
sayang Shukry selamanya
Tuesday, May 14, 2013 | 10:33:00 PM | 0 BlackWhite
For my Sayang, sayang sy mintak maaf pasal malam nieWan Wan Emoticons 14kalau la saya tawu kite macam nie saya tak call awak tadi, saya tak tpp tauWan Wan Emoticons 28hurmm saya nak cakap dengan awak, seriously saya rindu awak giler giler tau. tapi kenapa laa dengan sikap saya nieWan Wan Emoticons 47 suka buat awak macam nie. saya sayang awak tau. semalam kan saya balik class saya nampak pelangi lawaa, besar, terang pulak tuh. CANTIK SANGAT SANGAT!!Wan Wan Emoticons 13membuatkan saya bertambah rindu dekat awak sayangWan Wan Emoticons 29
awak nampak bintang di malam hari, tapi saya nampak pelangi di siang hari. kita sama sama rinduWan Wan Emoticons 19tapi perangai saya je buat kita jadi macam nie. seriously saya nak sangat bercakap dengan awak tapi tu lah, nak call pun rasa takutWan Wan Emoticons 12hurmmm miss you sayang, jaga diri tau, makan jangan tak makan pulak kay! love you, nite. bubyeWan Wan Emoticons 38



Older Post | Newer Post