I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
ohh my SHUKRY ;'D
Saturday, May 11, 2013 | 7:38:00 AM | 0 BlackWhite
Hye Assalammualaikum, Good Morning My Fellow FriendWan Wan Emoticons 7lame rase tak update nie, rindu pun ada dengan blog nie. nampak ada perubahan sikit bila di tukar background, sakit mate yooWan Wan Emoticons 35 lame da nak buat semua nie tapi malas malas, rajin. heee semua sudah di buang dan di update baru. lepas nie blog nie penuh dengen entry pasai Mohd Shukry JaafarWan Wan Emoticons 30 rindu sangat kat dia, apa laa yang dia tengah buat sekarang?? Tido agak nieWan Wan Emoticons 47i very love he coz he so loving me and everything i want he fulfill, bukan berbentuk duit dan juga harta ye jangan salah tafsir. I hope one day he will be mine foreverWan Wan Emoticons 13next sem dia takde da dengan aku, dia g practical ishh ishhh ishhhh apa laa yang dia buat nanti. tak mohh  naughty naughty ye sayangWan Wan Emoticons 17so tinggal la aku dalam nie sorang sorang. dalam mana??Wan Wan Emoticons 48 ehhh ada arr sebok siaa nak tawuWan Wan Emoticons 46tak break1st lagi nie tak bermaya nak type panjang panjang lebar. haaa yang tengah membace entry nie ringan ringankan lah tangan anda untuk follow kay, bubyeWan Wan Emoticons 3HAHAHAHA~


Older Post | Newer Post