I'm Waiting You
WELCOME



owner of this Blog

Assalamualaikum! My name is Asmira rosemine. 22 years old (what old?! young la. haha) Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats. You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog! ('; 'this blog as my diary that you can read and see' SO ENJOY!


what you want? here!



Story About Links Goodies


chat with owner



Follow Mira


Triangle-Triangle


Owner blog Lydia Mira
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
RAYA 2013
Friday, August 16, 2013 | 12:07:00 AM | 0 BlackWhite
hai, Alhamdulillah~ jumpa lagi kite yerWan Wan Emoticons 46 masih belum terlewat lagi nihh! just nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN buat yang mengenali dari saya, saya mintak maaf kalau ada terkasar bahasa, tersilap cakap ke kan, jenis cakap lepas mane ada yang perasan apa yang dia cakap tu kanWan Wan Emoticons 14 btw jemput la datang ruma. tp rase nyer macam da terlewat kot. huhu sebab ahad da kene balik daa. sambung rutin harian la apa lagi. pergi dan balik kelas huhhh! sooo baddddd!!Wan Wan Emoticons 28 2 minggu rase macam singkat sangat, tak rasa macam cuti langsung pun. dala tak dapat jumpa sayang aku, ingat nak tengok wayang dengan dia. hurmmmWan Wan Emoticons 29 okey! back to the story korang da besar-II dapat duit raya lagi tak??Wan Wan Emoticons 10aku still dapat sebab belajar lagi. huhu tapi tu lah duit macam air kejap jer dah abehh. hehehe kay lahh sampai sini jer boleh berkongsi. nak masok tido duluWan Wan Emoticons 47 
(sebelum tuh nak share gambar raya sikit kat kampung. hehehe)

kalo tak nampak tu harap right click la kay! =)

last puasa wth baby aisyah umairah

malam raya wth raimi haikal

malam raya bakar satay wth family yg tukang bakar bro riduan dan abg ipar ku. penat orang yang membakar nyer tapi orang yang kacau-II kenyang. heheheWan Wan Emoticons 46

di pagi raya wth fmly huhu. rindu sangat time nie.

 yang si kecik comel nie aisyah dia baru bangun tido, x sempat nak bergambar sama-II tu yang gambar dia tak ada kat atas. huhu

haaa! yang nie malam raya g makan-II, shopping, tengok movie wth abg, akk, and adik.

yang nie 2nd raya. time nie nak g beraya.
sekian, bubye~








Older Post | Newer Post